Total Nevastane XMF 00 - 16 kg

Neohodnoceno
 
Dostupnost Přibližně týden
Běžná cena 10 798,40 Kč
Ušetříte 4 859,27 Kč (–45 %)
5 939,13 Kč
4 908,37 Kč bez DPH
   
Kód produktu 910400
Značka TOTAL
Kategorie Pro potravinářství
 

Total Nevastane XMF 00

Total Nevastane XMF 00 je víceúčelové mazivo s extrémním tlakem, vhodné pro příležitostný kontakt s potravinami. Toto mazivo je ideální pro použití v potravinářském a nápojovém průmyslu, kde se vyžaduje vysoká odolnost vůči vodě a parám, stejně jako vynikající přilnavost k kovovým povrchům. Je navrženo pro mazání strojů pracujících v náročných podmínkách, jako jsou zatížené převody a ložiska, uzavírače, plnicí stroje, dopravníky a mixéry.

Výhody:

  • Vynikající ochrana proti korozi.
  • Velmi dobrá odolnost vůči vodě a páře.
  • Výjimečná přilnavost k kovovým povrchům.
  • Široký rozsah provozních teplot od 20°C do +150°C.
  • Bez obsahu MOAH (minerální aromatické uhlovodíky).

Technické parametry:

  • **Technologie: ** Hliníkový komplex
  • **Chemický typ: ** Bílý minerální olej s polymery
  • **Vzhled: ** Hladký, homogenní a mírně lepivý
  • **Barva: ** Světle béžová
  • **NLGI stupeň: ** 00
  • **Provozní teplotní rozsah: ** 20°C až +150°C
  • **Penetrace při 25°C: ** 400430 (ASTM D 217)
  • **Bod skápnutí: ** >180°C (IP 396)
  • **Test opotřebení čtyřkuličkový: ** 0.6 mm (ASTM D 2266)
  • **Kinematická viskozita při 40°C: ** 120 mm²/s (ISO 3104)

Aplikace:

Total Nevastane XMF 00 je doporučeno pro použití v potravinářských a nápojových strojích, kde může dojít k příležitostnému kontaktu s potravinami. Je ideální pro mazání zařízení, jako jsou zatížené převody, ložiska, uzavírače, plnicí stroje, dopravníky a mixéry.

Normy a certifikace:

  • Splňuje normy ISO 67439: LXBDFA00 a DIN 51502: K00N20.
  • Registrováno NSF H1: Číslo 146185.
  • Certifikováno podle FDA Chapter 21 CFR, 178.3570.
  • Certifikace Kosher a Halal.
  • Certifikace ISO 21469.
  • Technický list nebo bezpečnostní list Total Nevastane XMF 00 na vyžádání.

    Hmotnost 17.5 kg

    Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

    Přidat komentář
    Nevyplňujte toto pole: