Total Nevastane XMF 0 - 16 kg

Neohodnoceno
 
Dostupnost Přibližně týden
Běžná cena 10 918,34 Kč
Ušetříte 4 913,26 Kč (–45 %)
6 005,08 Kč
4 962,88 Kč bez DPH
   
Kód produktu 910399
Značka TOTAL
Kategorie Pro potravinářství
 

Total Nevastane XMF 0

Total Nevastane XMF 0 je víceúčelové mazivo s extrémním tlakem, speciálně navržené pro aplikace s náhodným kontaktem s potravinami. Toto mazivo je ideální pro použití v potravinářském a nápojovém průmyslu, kde poskytuje vynikající ochranu proti korozi a odolnost vůči vodě a páře. Jeho formulace zajišťuje vynikající přilnavost k kovovým povrchům a je vhodná pro stroje pracující v náročných podmínkách, jako jsou zatížené převody a ložiska, uzavírače, plnicí stroje, dopravníky a mixéry.

Výhody:

  • Doporučeno pro použití tam, kde může dojít k náhodnému kontaktu s potravinami.
  • Vynikající ochrana proti korozi.
  • Velmi dobrá odolnost vůči vodě a páře.
  • Vynikající přilnavost k kovovým povrchům.
  • Široký rozsah provozních teplot od 20°C do +150°C.

Technické parametry:

  • Technologie: Hliníkový komplex
  • Chemický typ: Bílý minerální olej (s polymery)
  • Vzhled: Světle béžový, hladký, homogenní a lehce lepivý
  • Hustota: Není specifikována
  • Viskozita (kinematická při 40°C): 120 mm²/s
  • Rozsah provozních teplot: 20°C až +150°C
  • Penetrace při 25°C: 355385 (ASTM D 217)
  • Bod skápnutí: >200°C (IP 396 / NFT 60102C)
  • Test opotřebení čtyř kuliček: <0.6 mm (ASTM D 2266)
  • NLGI třída: 0

Aplikace:

Total Nevastane XMF 0 je ideální pro použití v potravinářských a nápojových provozech, kde stroje pracují za náročných podmínek. Typické aplikace zahrnují:

  • Zatížené převody a ložiska
  • Uzavírače
  • Plnicí stroje
  • Dopravníky
  • Mixéry
  • Normy a certifikace:

  • ISO 67439: LXBDFA0
  • DIN 51502: K0N20
  • Schváleno podle FDA Chapter 21 CFR, 178.3570
  • Registrováno NSF H1: Číslo 146186
  • Certifikace Kosher a Halal
  • Certifikace ISO 21469
  • Technický list nebo bezpečnostní list Total Nevastane XMF 0 na vyžádání.

    Hmotnost 17.5 kg

    Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

    Přidat komentář
    Nevyplňujte toto pole: